به گزارش آی فیلم 2، این روزها غذاها و شیرینی های محلی افغانستانی در بین غذاها و شیرینی های مدرن و غربی جایگاه سابق خودشان را حفظ کرده و علاقه مندان خاص خود را دارند .
«شیر پیره» یکی از شیرینی های محلی مردم افغانستان است که نقش اصلی را در این شیرینی شیر خشک ایفا می کند.
در ادامه، با طرز تهیه این شیرینی مزه دار و پر طرفدار آشنا می شوید:
مواد لازم :
شیر خشک 3 پیمانه
آب 2 پیمانه
بوره 2 پیمانه
هل 1 قاشق غذا خوری
خلال پسته به مقدار لازم
چهارمغز به مقدار لازم
در ابتدا 2 پیمانه آب را در ظرف اضافه کرده و روی شعله می گذاریم.
سپس 2 پیمانه بوره را به آب، که روی حرارت شعله است اضافه می کنیم تا در آب حل شود.
به مدت 15 دقیقه اجازه می دهیم روی حرارت بجوشد.
برای این که شیر پیره ما طعم خوبی داشته باشد مقداری هل به مایع آب و بوره اضافه می کنیم.
مایع به دست آمده را از روی حرارت بر می داریم و 3 پیمانه پودر شیر خشک را کم کم اضافه می کنیم.
در ادامه مایع را با پودر شیر خشک خوب با هم مخلوط می کنیم.
اکنون نوبت اضافه کردن خلال های پسته است.
لازم به ذکر است که می توانید طبق سلیقه هر مغزی که می خواهید با مایع شیرپیره تان اضافه کنید.
سپس در قالب از پیش چرب شده مایع شیر پیره را می ریزید.
اکنون زمان آن رسیده که با چهار مغر و پسته روی شیریپره را تزیین کنید.
اجازه بدهید که به مدت 3 ساعت شیرپیره، داخل قالب کیک استراحت کند.
شیر پیره حاضر است تا به اندازه های دلخواه تقسیم و با چای سبز نوش جان شود.
در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :
چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو
طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس
آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس
طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو
آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس
ف ا / ب م
بسیارعالی ممنون ازتوضیحاتتون ،مدت 3 ساعت تومحیط خونه یایخچال؟ و اینکه بوره چیه کجاتهیه کنیم؟